Wat onze gasten zeggen

  •   Bijzonder mooi gelegen chalet. Huisje is prachtig ingericht en alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Hele vriendelijke en gastvrije... Lees verder

    thumb Karin
    7/14/2019

      We hebben genoten van een paar heerlijke dagen in dit knusse boshuisje! We konden fijn wandelen en het huisje is... Lees verder

    thumb Paulien
    7/11/2019

      Prachtige locatie midden in het bos, onder de eiken maar geen processierupsen! Blijkbaar zitten die niet in bossen. Wel drie... Lees verder

    thumb Ellen
    7/07/2019

      Het Boshuisje van Barbara en Marc staat in een geweldige omgeving, op fietsafstand van een aantal prachtige natuurgebieden. Drie dagen... Lees verder

    thumb Joke
    6/30/2019

      de rust in huis, tuin en de wijde omgeving is overweldigend

    thumb J.H.A.
    6/27/2019

      Zeker een aanrader voor mensen die verlangen naar rust en stilte. De natuur rondom het huisje is prachtig.

    thumb Michelle
    6/23/2019

      Netjes, verzorgd, prachtige en rustige locatie. De hoeveelheid keukengerei konden we ook erg waarderen.

    thumb Niels
    6/17/2019

      Als je houdt van natuur en rust is dit een heerlijke plek! Aan alle details is gedacht! Aanrader!

    thumb Linda
    6/10/2019

      Wil je heerlijke rust en genieten van het gezang van de vogels..... dan ben je hier op het juiste adres.... Lees verder

    thumb Vicky
    6/02/2019

      Het is een fijn huisje! Erg genoten!

    thumb Anita
    5/12/2019

      Heerlijk afgelegen huisje in een prachtige omgeving. Het huisje is van alle gemakken voorzien en Marc en Barbara zijn attente... Lees verder

    thumb Jeroen
    5/09/2019

      Heel fijn huisje, met alles er op en eraan. Heel prive en op een zalig plekje. En alles wat je... Lees verder

    thumb Nara V.
    4/26/2019

      Een echte aanrader als je van de rust en privacy houdt in een mooie bosrijke omgeven. Aan het huisje ontbreekt... Lees verder

    thumb Gert
    4/14/2019

      We hebben twee fijne dagen gehad in het boshuisje. Het huisje was schoon en er waren veel (meer dan we... Lees verder

    thumb Elisa
    4/07/2019

      Dit boshuisje is een fantastische plek voor wat betreft de ligging in het bos, de mooie omgeving direct vanuit het... Lees verder

    thumb Mjon
    4/04/2019

      Een schitterende locatie met heel veel privacy. Dit is een optimale uitvalsbasis om te fietsen en te wandelen. Wij hebben... Lees verder

    thumb John
    3/25/2019

      Geweldige dagen gehad in dit knusse huisje op een prachtige locatie. Echt een plek om tot rust te komen. Marc... Lees verder

    thumb Martin
    3/22/2019

      Als je in de avond door de bos gaat wandelen neem dan een zaklamp mee want het is echt donker!

    thumb Nishel
    3/17/2019

      Prachtige omgeving, hartelijk ontvangst, zeer schoon en werkelijk alles is aanwezig, een echte aanrader

    thumb Margreet
    2/24/2019

      Erg leuk verzorgd huisje midden in de natuur. Sociale verhuurders die zorg dragen voor hun accomodatie en zorgen voor... Lees verder

    thumb Floortje
    2/17/2019

      Dit huisje is zeker een aanrader! Wij hebben ontzettend genoten van de omgeving en de rust. Een knus huisje om... Lees verder

    thumb Odet
    1/27/2019

      Rustig bescheiden huisje om tot rust te komen. Mooie omgeving, je wandelt zo het bos in.
    Huisje is van... Lees verder

    thumb Peter
    1/20/2019

      Een rustige en goed uitgeruste plaats om enkele dagen te verblijven met veel mogelijkheden in de kleine naionale natuurparken in... Lees verder

    thumb Rudi
    1/05/2019

      Wij hebben genoten van de rust en de natuur tijdens de jaarwisseling in dit fijne boshuisje.
    Je loopt zo het... Lees verder

    thumb Caby
    1/01/2019

      Rustig gelegen huisje aan de rand van natuurgebied
    Volop privacy, attente details en zeer aardige gastheer en -dame
    Aanrader !... Lees verder

    thumb Fred
    12/26/2018

      Heerlijke plek even weg van de drukte van de stad. Huisje is van alle gemakken voorzien er ligt veel informatie... Lees verder

    thumb Jip
    11/25/2018

      Mooi huisje op een rustige plek!

    thumb Lotte
    11/23/2018

      De ligging van dit huisje is echt top, mooi aan de rand van het bos en buiten het dorp. Als... Lees verder

    thumb Leon
    11/19/2018

      Wij hebben ons ontzettend vermaakt in dit knusse huisje in de bossen van Uffelte. Het huisje is erg gezellig en... Lees verder

    thumb Diede
    11/11/2018

      Een fijn, schoon huisje, middenin het bos, alles aanwezig, goede films ook, helemaal top.

    thumb Inge
    10/31/2018

      gezellig huisje op mooie plek. Vanuit huisje kan je wandelen.

    thumb Johanna
    10/27/2018

      Een prachtig net huisje midden in de prachtige bossen. Waar je enkel vogeltjes hoort, en echte rust kan ervaren. (en... Lees verder

    thumb Esmee
    10/21/2018

      Mooie, rustige plek in het bos. Prima, schoon huisje met goede voorzieningen.

    thumb Dennis
    10/19/2018

Luuk & Michele – 2018-01-06, 13:18

Mooi huisje en prima locatie. 
Een aanrader als je van rust houdt.

Thomas & Simon – 2018-01-02, 23:16

Heerlijk stil. Goede wandelingen gemaakt. Huisje ligt midden in het bos. 
Op de dag van vertrek met de auto naar de bus gebracht. 
Helemaal super!

Mike – 2017-12-17, 23:15

Wat een bijzonder fijne plek; Drenthe op z’n best.

Else – 2017-12-10, 16:14

Geweldig huisje op een mooie plek. Hartstikke stil en prachtige omgeving. Marc en Barbara zijn ontzettend attent, goede communicatie! Zeker een aanrader.

Desiree & Sytze – 2017-11-26, 23:12

Mooi huisje, ligging is fantastisch. Marc is een prima gastheer. Echt een aanrader!

Francis & Janine – 2017-10-28, 00:10

Het boshuisje is een fantastisch en sfeervol huisje op een meer dan fantastische plek! 
Met aandacht ingericht. Alles is aanwezig. Hier kom je echt tot rust! 
De rust, sfeer en omgeving van het huisje…… 
We hebben ervan genoten! 
Wij komen heel graag terug!

Thijmen – 2017-10-16, 00:08

Fantastisch verblijf gehad in het boshuisje! Het huisje is van alle gemakken voorzien, heel knus en goed geïsoleerd. Vanuit het huisje kun je direct prachtige (dag)wandelingen en fietstochten maken. Havelte is op 10 min fietsafstand voor inkopen bij bakker, slager en AH. 
Bezoek aan Planetron en sterrenkijkavond sterk aan te bevelen!

Annemieke & Alex – 2017-10-06, 17:58

Een fijn huisje op een mooie plek. De omgeving is ook nu in de herfst erg mooi om te wandelen en fietsen. Tip: De mountainbiketrail vanaf Havelte (fietsverhuur) is erg leuk om te doen!

Joop & Lia – 2017-10-02, 15:34

Een geweldige ligging, zeer gastvriendelijke eigenaar en ongelooflijk rustig. Kortom…super..! 
Wat een warm welkom in dit supergezellige boshuisje dat van alle gemakken voorzien is. We hebben een heerlijk weekend gehad en genoten van het prachtige Drentse landschap. Wij komen graag nog eens terug.

Bianca – 2017-09-28, 18:05

Heel leuk, gezellig en fijn huisje midden in het bos. 
We werden hartelijk ontvangen door Marc en er stonden zelfs twee heerlijke speciaalbiertjes voor ons klaar. Het huisje is van alle gemakken voorzien en er is genoeg privacy. 
Havelte heeft een heerlijk restaurant (De Rand van Havelte) waar we ontzettend goed hebben gegeten. Het Boshuisje is precies zoals door Marc & Barbara beschreven: een huisje voorzien van alle gemakken op een prachtige locatie en rustige locatie in het bos. Schoon en verzorgd. 
Echt een aanrader als je van rust houdt en de mooie natuur van Drenthe wandelend of fietsend wilt verkennen.

Herbert – 2017-08-14, 00:03

Wat moet ik zeggen, rust en stilte en alle luxe om je heen. Zeker een locatie om op terug te komen en zeker een aanrader. 
Lopend direct in een natuurgebied en op de fiets alle natuur in de directe omgeving.

Prisca – 2017-08-04, 23:58

Leuke plek midden in het bos. Rust, natuur, privacy en alle comfort. 
Ideaal om Drente te verkennen. Absoluut aanrader.

Karin – 2017-07-20, 20:11

Top huisje en locatie, echt in het bos! Zeer vriendelijke mensen, helpen met alles en denken mee! Echt een aanrader!

Emma – 2017-07-17, 00:04

Prachtige omgeving, je kan eindeloos wandelen en genieten van de stilte in het aangrenzende bos. Het huisje heeft alles wat je nodig hebt. Hoewel het iets dichter bij het huis van Marc & Barbara lag dan wij dachten, heb je volledige privacy en waan je je in een oase van rust. 
Wij komen zeker terug!

Sybren

2017-07-14, 23:10

Zeer fijn rustig en schoon huisje, vanwaar je heerlijke wandelingen en fietstochten kunt maken (zijn in de buurt te huur voor 7euro per dag). Hier komen we zeker terug!

Riktus & Idse – 2017-07-14, 12:00

Een comfortabel boshuisje op een heerlijk stille locatie. 
Het is een uniek privé plekje aan de bosrand. Wat wij ook prettig vonden is dat er bed-en keukenlinnen aanwezig was.

Aeltsje & Oskar –2017-07-03, 13:49

Het huisje is precies goed voor 2 personen. Het is gezellig, netjes en zeer compleet ingericht. 
Het ligt heel gunstig voor wandelen en fietsen in een prachtige omgeving. 
Een echte aanrader!

Gerda & Marga – 2017-06-24, 11:58

Boshuisje Uffelte is een echt vakantieoord! Het ligt prachtig, mooie omgeving en het is een gezellig, sfeervol huis. Wij hebben vanuit Uffelte mooie fietstochten gemaakt, het boshuisje (en de beschutte “tuin”) was een prima start en finish-plek. Marc en Barbara zijn een vriendelijke gastheer/vrouw; uitermate prettig in de communicatie, ontvangst en afscheid/afronding. Wij komen zeker terug!!

Pieter & Liesbeth – 2017-06-18, 15:16

Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder mooie en vaak nog ongerepte natuurlijke omgeving met erg veel mooie wandel-en fietspaden, uitgestrekte gebieden met weinig bebouwing en een omgeving waar je bij helder weer de sterrenhemel nog kunt bewonderen, dan is dit boshuisje van Marc & Barbara in Uffelte, Drenthe de perfecte uitvalsbasis voor jouw/jullie ontdekkingsreis. Wij hebben ons in ieder geval verbaasd over het mooie Drentse landschap en hopen nog meer te ontdekken wanneer we weer eens terugkomen. Bijzonder ook dat we rustig onze eigen gang konden gaan en even tot rust konden komen. Mooie fietstochten gemaakt en we voelden ons thuis in jullie huisje.

Truus & Janny – 2017-06-12, 11:54

Een heerlijk huisje,veel privacy,zeker een aanrader als je van rust en stilte houdt,veel wandel en fiets mogelijkheden,we hebben genoten!!

Geertrui – 2017-06-11, 18:35

Mooie, rustige en landelijke omgeving. Het huisje is van alle gemakken voorzien en gezellig.

Ellen – 2017-06-07, 10:52

Zoek je een mooie plek in de natuur en houd je van rust dan is dit de ultieme kans om dit te mogen ervaren in dit mooie boshuisje ! Top locatie en je bent echt even helemaal weg.

Annelot – 2017-05-28, 20:56

Heerlijk verblijf midden in de natuur met heel gastvrije ontvangst.

Jaap & Wytske – 2017-05-23, 12:54

Het boshuisje, naast de boerderij van Marc en Barbara, ligt midden in het bos, net buiten het dorp Uffelte. Het is netjes en mooi ingericht, en heel rustig. We hebben een lang weekend in de omgeving op de fiets gereden, daar is het echt ideaal voor. Marc en Barbara zijn supervriendelijk en comitted om je verblijf zo goed mogelijk te maken. Zeer aan te bevelen.

Robbert – 2017-05-15, 11:52

Enorm mooi en heel vriendelijke mensen, wat wil je nog meer?

Paula & Jeen – 2017-05-02, 17:17

Het is een prachtige locatie. Je kan zo het bos inlopen. 
Ong. 15 min. lopen en je zit in Herberg de Roskam voor goed betaalbaar eten. Veel uitstapjes in de omgeving. Het huis is prima ingericht en de bedden slapen goed. Wij zijn 2 nachtjes gebleven maar dat is eigenlijk te kort. De gastheer en gastvrouw zijn zeer aardige mensen.

Corine & Han – 2017-04-28, 12:41

Wij hebben genoten van de rust en de natuur rond het boshuisje. 
Het was een mooie uitvalsbasis voor wandelingen in de omgeving.

Paul – 2017-04-15, 13:13

Genoten van het heerlijke Boshuisje. Goede locatie met veel privacy, auto voor de deur, heerlijk bed en douche en alle noodzakelijke dingen voor een aangenaam verblijf aanwezig. 
Zal er in de toekomst weer graag gebruik van maken!

Mieke & Paulette – 2017-04-13, 22:14

We hebben het heerlijk naar ons zin gehad in dit knusse huisje. De ligging is heerlijk rustig, tegen het bos aan en op wandelafstand naar Hunebed 53. Er zijn spelletjes aanwezig voor de (winterse)avonden en alles wat men nodig heeft is er inclusief wat kruiden, koffie en thee. We hebben er erg genoten en kunnen het zeker aanbevelen.

Sandra – 2017-04-09, 22:12

Niet meer weg willen. Zegt dat genoeg? Wij missen de vogels. Wat een heerlijk plekje is dit.

Mathilde – 2017-04-02, 22:11

Genoten van een rustig weekend in het boshuisje. Rustige, mooie omgeving, maar toch ook genoeg te doen in de nabijheid. Het was een knus huisje, leuk om met z’n tweeen met baby in te verblijven. De ontvangst met speciaal biertjes was leuk!

Ruben – 2017-03-27, 22:10

Het is een prachtig boshuisje gelegen in het bos. De omgeving is prachtig, zo klinkt het geluid van de fluitende vogels als muziek in de oren. Het huisje is prima ingericht en je hebt alles voor een lekker weekendje weg. Kortom, helemaal prima!

Martin & Margreth – 2017-03-23, 20:33

Heerlijk rustige omgeving met een prachtig bos met vennetjes (met salamanders) naast de deur. Ik denk dat we nog wel een keer terugkomen!

Roos & Paul – 2017-03-12, 20:32

Samen met mijn vriend heb ik een weekendje in het boshuisje in Uffelte geslapen. We hebben een onwijs gezellig weekend gehad met lekker weer, mooie wandelingen en andere leuke uitstapjes. Het huisje is perfect voor een weekend als deze want het beschikt over alles wat je nodig hebt. Spelletjes, muziekjes, een televisie en een héérlijk bed. Wij komen zeker nog eens terug!

Stefan & Astrid – 2017-02-13, 20:30

We hebben een heerlijk verblijf gehad bij Marc en Barbara. Het begon al met een hartelijk ontvangst en twee lekkere welkomstdrankjes. Het huisje is goed ingericht, schoon en bevat alles wat je nodig hebt voor een leuk verblijf. Het huisje heeft privacy en een mooi uitzicht. 
Wij hebben een mooie wandeling gemaakt en vervolgens heerlijk geslapen in de rustige bosrijke omgeving. Kortom: een aanrader!

Rene & Henriet – 2017-02-05, 20:29

Een knus en comfortabel gelegen intiem plekje in een zeer mooie omgeving. Het ruisen van de bomen, de donkere nachten, de zingende vogels en de prachtige natuur waardoor je wordt omringt maken het een poëtische ervaring. Marc en Barbara wonen op de naastgelegen boerderij maar daar merk je eigenlijk niets van. Je waant je midden in de natuur, alleen met alle flora en fauna. De omgeving is leuk en vol interessante items. Zo zijn bezoeken aan brouwerij Maallust en het gevangenis museum in Veenhuizen zeker aan te raden. Voor een goede maaltijd adviseer ik Luning’s in Ruinen. Kortom, het boshuisje in Uffelte is de ideale plek voor een mooie vakantie.

Jeffrey & Selena – 2017-01-20, 23:11

Beautiful little studio like house in the woods of Drenthe. 
The forest is directly behind the wooden house. The studio has all necessary equipment. 
A car is recommended as by public transport it might be difficult to reach the house. 
Strategic location to explore surroundings of Drenthe and other close by provinces.

Iris & Roeland – 2017-01-20, 18:30

Leuk en knus huisje, aardige gastheer en een mooie omgeving met veel wandel mogelijkheden. We hebben het erg naar ons zin gehad en komen zeker nog eens terug!

Jolanda – 2017-01-12, 14:28

Het huisje is klein maar gezellig en knus ingericht. De keuken is prima werkbaar en het bed is prima. De douche was ook fijn. Wij hebben met name gewandeld in de omgeving en daar was het huisje een prima uitvalbasis voor!

Janou – 2016-11-16, 21:12

Een prachtig vakantie huisje midden in het bos. Het huisje is helemaal compleet en ideaal om een paar dagen te ontspannen. Fijn contact met Marc en alles was goed geregeld. Wij raden dit vakantiehuisje zeker aan anderen aan!

Tijl & Lizzy – 2016-11-14, 12:12

Prima locatie, heldere communicatie. Aanrader!

Alexandra – 2016-10-30, 19:10

Fijne plek midden in het bos.

Katja & Ruud – 2016-10-28, 11:08

We hebben een heerlijke tijd gehad in Uffelte. Het huisje was helemaal compleet en lag in een prachtige omgeving. Fijn midden in de natuur en je loopt zo de bossen in! Bedankt Marc voor de gastvrijheid.

Marthe Gerritsen – 2016-10-10, 13:06

Mijn ouders hebben twee nachten doorgebracht in dit huisje en hebben volop genoten! Ze werden zeer gastvrij door Marc ontvangen en hebben nu niets dan goede verhalen over hun verblijf. De omgeving is prachtig, er heerst een rust waar randstedelingen alleen maar van kunnen dromen! Het overtrof de verwachtingen en ze houden het in gedachten voor de toekomst!

Willem & Janine – 2016-10-05, 18:52

Goede ontvangst, fijn huisje, schoon en mooi gelegen in het bos. Leuk dat de verhuurder twee lokale biertjes als welkom had neergezet!

Dennis – 2016-09-28, 00:24

Schöne Lage. Sonst nette Leute.

Roosmarijn & Jiri – 2016-09-15, 16:33

Even een uitstapje naar de Ikea-gids: vaak staat die vol ruimtes die klein maar toch zo compleet zijn. Dit geldt eigenlijk ook voor het boshuisje. Een heerlijke ruimte om te verblijven en door de beschutte ligging echt ideaal met warm weer. Drenthe verkennen (of herbeleven) vanuit dit huis is heel erg goed te doen, want ondanks het afgelegen gevoel ligt het erg centraal. 

Het boshuisje is geweldig ingericht. Jullie hebben goed gebruikt gemaakt van de ruimte die het huis biedt. 

Ingrid & Wil-Lou – 2016-09-05, 20:14

We hadden een heerlijk weekend in het sfeervolle en complete boshuisje. De communicatie met Marc verliep vlot en het originele welkomstdrankje was lekker!

Eric & Carole – 2016-08-28, 07:01

Bien que le séjour s’est passé sous un temps maussade, nous avons été agréablement surpris de découvrir un région pleine de belles choses à visiter, et la maison en pleine nature parfaitement adaptée. Marc nous a réservé un accueil sympathique et efficace pour nous expliquer le fonctionnement de la maison et les bonnes adresses. 
La tranquillité, le silence et l’ambiance forestière. Maison agréable à vivre , bien équipée et bien décorée . Rien, rester lui même!

Suwei

2016-08-10, 19:56

Marc’s house is very lovely and beautiful sits at the edge of a small forest. The environment is very good here and people are very kind and friendly.

Jitske, Jeroen & Dycke – 2016-07-30, 17:27

Samen met onze dochter (1 jr.) hebben we genoten van een fijn weekend in Uffelte. 
Het is een mooi verblijf en een fijn plekje waar je zeker tot rust komt. Goed en gezellig ingericht. Van vele gemakken voorzien.

Jess, Fabio & Giovanni – 2016-06-27, 16:56

Endroit magnifique qui correspond à la description, reposant, très propre, bien organisé, Tout est a disposition, bien situé tant pour les promenades que pour la ville et le Grand prix moto merci pour l’accueil. Merci pour tout. Parfait pour nous

Yuri & Yvette – 2016-06-14, 21:50

Het boshuisje in Uffelte is ons zeer goed bevallen en voldeed aan de verwachtingen die we vooraf hadden. Marc wachtte ons netjes op tijd op en het huisje was in keurige staat. Wat betreft inventaris was alles wat nodig is voorhanden. Marc heeft een mooie map met tips en informatie om in de omgeving dingen te ondernemen of om uit eten te gaan. Marc is erg vriendelijk in het contact en goed bereikbaar als er wensen zijn. Overigens hadden wij geen wensen omdat alles naar wens was 🙂  Zowel het huisje als de omgeving zijn zeer de moeite waard voor een bezoek.

Hans – 2016-06-06, 09:49

Heel leuk, knus huisje. We werden hartelijk welkom geheten, we voelden ons direct thuis. Het huisje is goed ingericht, comfortabel, zoals je het zelf thuis zou willen hebben. Het huis ligt in een rustige omgeving. Zowel binnen het huisje als buiten heb je je privacy. Er is volop informatie over de omgeving. Zeker de moeite waard om nog eens terug te gaan. 
Op een schaal van 5 zouden we het waarderen op de volle 5! 

Karin & Els – 2016-05-30, 11:45

Heel leuk en knus huisje. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Mooie omgeving.

Clarence & Frea – 2016-05-23, 11:21

Een echte aanrader! Een knus en prachtig ingericht huisje midden in het bos. Je hoort alleen de vogels fluiten. Volledige vrijheid, ook al staat het huisje op het terrein van de eigenaar. Het huisje is van alle gemakken voorzien en heeft goede bedden. De ontvangst is allerhartelijkst. Marc is duidelijk en terecht trots op het boshuisje. Uffelte ligt in een prachtige omgeving met volop natuurgebieden om te wandelen en te fietsen. 
Prima bedden, goede kwaliteit beddengoed/handdoeken. Alles is prima verzorgd. Overal is aan gedacht, zelfs aan plastic zakjes. Leuk hoe je de badcel hebt ingericht met het kleine douchegordijn en het gordijn voor de deur. Knap hoe je dit kleine huisje zo’n grootse uitstraling hebt gegeven!

Noortje v/d Zanden & Arie-Jan Plaisier – 2016-05-21, 00:21

Wij hebben een ontzettend fijn weekend gehad in Uffelte. We kregen een heel hartelijk ontvangst en we voelden ons erg welkom. Het huisje was sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien; fijne bedden, een spelletjeskast en een keuken waarin alles aanwezig was. Het was een heerlijke omgeving, fijn om tot rust te komen. Je stapt de deur uit en bevindt je direct in een heel mooi natuurgebied, ideaal om te wandelen en fietsen. Een echte aanrader, waar we graag nog eens terug komen.

Sasha, Bart & Calvin – 2016-05-09, 16:38

We had a lovely, relaxing stay at Marc and Barbara’s forest house. Everything was very clean and comfortable. The house is directly next to a path that leads into the woods. We would definitely stay here again. Thank you so much for a great weekend!

Henk & Loek – 2016-05-03, 17:53

We hebben zeer genoten van ons verblijf (eind april 2016) in dit knusse boshuisje. Het is van alle gemakken voorzien en het is er fijn thuiskomen na een wandel- of fietstocht in de prachtige omgeving. ’s Nachts is het in de omgeving aardedonker en volstrekt stil; je hoort alleen natuurgeluiden. Een verademing als je uit het drukke westen komt. We komen graag nog een keer terug om de omgeving verder te verkennen.

Robbert & Liesbeth – 2016-05-03, 16:33

Het knusse boshuisje van Marc & Barbara ligt aan de rand van het bos op een eigen stukje grond, grenzend aan de tuin van Marc en zijn gezin. Het huisje is bereikbaar via een zandweggetje, heeft een eigen parkeerplaats en toegang. Voldoende privacy om heerlijk te kunnen genieten van de natuur. Geen geluid of lichtvervuiling. Puur natuur. Vanuit het huisje wandel je door de prachtige bossen naar de Havelte berg met zijn twee Hunebedden. Ook is het mogelijk om vanuit het huisje heerlijke fietstochten te maken. Een tocht over de Dwingelose heide is een belevenis. Het is ons uitstekend bevallen bij Marc en zijn vrouw. Het zijn leuke- en vriendelijke mensen die echt klaar staan voor hun gasten. Net vóór ons verblijf werd door blikseminslag de internet verbinding “opgeblazen” welke door Marc heel snel hersteld werd. Ook werd een loodgieter staande bij gehouden als het water afvoerprobleem van de douche en toilet te heftig zouden worden. En dat voor in een weekend! Geweldige service! 
En dan hebben we het nog niet gehad over de verzorgde en gezellige inrichting èn het overdekte fietsenparkeerplekje. We hebben genoten! 

Trudi & Ton – 2016-04-14, 13:03

Wij hebben 4 dagen genoten van het Boshuisje van Marc & Barbara. Heerlijke dagen gehad , midden in de natuur en volop privacy. Werkelijk van alle gemakken voorzien. Klein , maar door de indeling en veel lichtinval lijkt het veel groter. Een heel goed bed en prima douche . Marc is een attente gastheer en we voelden ons er direct thuis. ( mede door de smakelijke verrassing die er voor je klaar staat ) Kortom een aanrader voor mensen die de rust , maar ook alle comfort zoeken .

Ozan & Selina – 2016-04-08, 14:05

Marc has a beautiful ,quiet place next to a beautiful little forest to take walks and relax. We were very pleased by our little trip to uffelte. the cabin is very comfortable and modern. everything you need is there and works just perfect. Marc and his family welcomed us very friendly and openhearted. You won’t regret this stay ! 🙂

Jorrit & Annemarie – 2016-04-06, 09:35

Wij hebben twee nachten verbleven in het Boshuisje omdat het ons een geschikte plek leek om even te ‘onthaasten’. Het bleek een schot in de roos. Alhoewel we de verhuurders (doordat we elkaar zijn misgelopen) niet hebben getroffen, was het welkom zeer hartelijk (en smakelijk) en hebben wij ons erg op ons gemak gevoeld. Het huisje is comfortabel om in te verblijven en de omgeving nodigt uit om de wandelschoenen of hardloopschoenen aan te trekken. Kortom, een aanrader.

Twanny & Leander – 2016-03-13, 21:50

We hebben een heel fijn welkom gekregen van Marc. Een goede rondleiding en informatie over alles wat we wilde weten. Een goed uitgeruste welkomstklapper. Alles klopt met de advertentie. Wat wij fijn vonden was dat alles compleet is, overal is aan gedacht. Ik hoefde er niet langs te grijpen zeg maar. Alles ligt op de juiste plek. Ik was een beetje bang dat het huisje niet warm zou worden, omdat ik het nogal snel koud heb maar dat was dus helemaal niet zo. Een heerlijk warm huisje. De lamp vond ik ook echt een eye-catcher. 
Eigenlijk hebben wij geen verbeterpunten. Misschien wat boeken om in te lezen. En een schrift/boek waar andere gasten hun ervaring in kunnen zetten voor de huurder en voor toekomstige gasten of wat ze in de omgeving gedaan hebben.

Janine & Sven – 2016-03-08, 13:41

Wij hebben ons ontzettend welkom gevoeld in het huisje van Marc & Barbara. Marc heeft ons opgevangen en alles aan ‘t het huisje laten zien. Het is een knus, gezellig huisje waar alles in aanwezig is. Het bed slaapt goed, het is er lekker warm en de douche is zelfs erg ruim! De omgeving is erg mooi, je loopt zo het bos in. Perfect als je op zoek bent naar rust en ontspanning!

Janouk & Nick – 2016-03-01, 12:58

Afgelopen weekend ben ik samen met mijn vriend Nick in Uffelte geweest en hebben wij gebruik gemaakt van het ´knusse tweepersoonshuisje´dat verhuurd werd door Marc en Barbara. Wij hebben erg genoten van dit weekend. De omgeving was erg mooi, landelijk en in de avonden was het erg stil. Absoluut aan te raden voor mensen die even weg willen uit een drukke omgeving. Tevens een prachtige omgeving voor mensen die houden van wandelen en/of fietsen. Het huisje zelf ziet er van de buitenkant wat klein uit. Deze eerste indruk wordt snel anders zodra je het huisje binnenkomt. Een mooi en knus huisje waarin alles aanwezig is. Een knusse slaapkamer met een groot bed. Mijn vriend is 1.94 lang en kon prima in het bed liggen (en draaien). Het toilet en de badkamer waren netjes en schoon. De douche zelfs ruim! Tot slot de woonkamer en de keuken. Deze grote ruimte was absoluut het meest indrukwekkende aan het huisje. Door de drie ramen en het dakraam heb je letterlijk het gevoel dat je je midden in het bos begeeft. Je kijkt vanuit elk raam het bos in. De omgeving is prachtig, zoals gezegd kunnen mensen die tot rust willen komen hier prima terecht. Je kunt wandelen of fietsen. In de buurt zitten de dorpjes Uffelte en Havelte. Kleine ‘schattige’ dorpjes, waar je prima terecht kunt voor je boodschappen. Als je de stad in wilt raden we je Heerenveen aan. Het is 25 minuten rijden vanaf het huisje. Dit hebben wij ook gedaan. Een mooie en leuke stad. Ook Steenwijk, Meppel en Hoogeveen liggen op een goed te berijden afstand. In Steenwijk bevindt zich het dichtstbijzijnde overdekte zwembad. Zeker een aanrader om even lekker tot rust te komen. Het is niet al te groot, maar met zowel een 25-meter bad als een buitenbad is het prima te vertoeven.

Sonja & Ludo – 2016-02-22, 20:37

Heerlijk weekend gehad in het boshuisje. Het is een schoon en knus huisje van alle gemakken voorzien. Ook een goed bed en prima douche! Je loopt zo het bos in voor een prachtige wandeling over het Holtingerveld. Een aanrader!

Claudia & Tim – 2016-02-19, 12:06

Wij hebben genoten van ons verblijf in het knusse boshuisje in Uffelte. Het huisje is van binnen heel schoon en voorzien van een mooie inrichting. Bij binnenkomst stonden 2 biertjes uit de streek voor ons klaar. Marc & Barbara zorgen voor een warme ontvangst. Voor wie in een drukke stad woont, is het heerlijk om er hier even tussen uit te knijpen. Het huisje is direct gelegen aan het bos en je kunt er heerlijk fietsen en wandelen. Een absolute aanrader!

Michael – 2016-02-15, 17:18

Ik heb samen met mijn vriendin een heerlijke tijd gehad. Alles was prettig, van de communicatie vooraf, tot het ontvangst tot aan het vertrek. Daarnaast ligt het huisje op een prachtige rustige plek. Het huisje zelf was heel schoon en knus ingericht. Ideaal om met ze 2e even uit te rusten. Kortom absoluut aan te raden en dat voor een eerlijke prijs

Laura & Mark – 2016-02-01, 20:58

Marc was erg attent in de communicatie vooraf en hij heeft ons hartelijk ontvangen. Het was duidelijk dat het boshutje met liefde en aandacht was ingericht. De welkomstbiertjes waren een mooi, gastvrij gebaar. Het huisje paste ons helemaal. Het lag heerlijk rustig en vrij aan het einde van het dorp en het was geweldig dat we zo het bos in liepen. 
Het huisje ligt vrij in het bos. Je kan er omheen lopen. Het was een klein huisje, maar alles was aanwezig. De voorzieningen zijn comfortabel.

Roy – 2016-02-01, 09:02

Ons verblijf in het huisje van Marc is goed bevallen. De communicatie met Marc verliep soepel. Bij aankomst op het afgesproken tijdstip werden wij vriendelijk ontvangen door de vrouw van Marc. Het huisje ligt zoals beschreven tegen de bossen aan en is daardoor een ideale plek om even tot rust te komen. De woning was bij aankomst schoon en voorzien van alle benodigde voorzieningen. Een prima verblijf!

Steven & Iris – 2016-01-18, 20:46

We werden hartelijk welkom geheten door Marc en zijn vrouw. Ze waren er voor ons als we ze nodig hadden en verder lieten ze ons onze gang gaan. Alles is aanwezig in het huisje qua keukenspullen etc. De ligging is top je loopt zo het bos in, heel veel privacy en hele mooie omgeving. Het is er heerlijk rustig. Het huisje is schoon en opgeruimd. Er zijn ook spelletjes aanwezig en kaarsjes e.d. wat heel fijn is.

Viktor & Mariken – 2016-01-10, 17:06

Wij hebben het heerlijk gehad in boshuisje van Marc! De ligging is perfect en het huisje heeft alles wat je nog hebt voor een prettig verblijf. Echt een aanrader als je van de natuur en wandelen houdt, je loopt het huis uit zo het bos in! 
De communicatie met Marc verliep prettig, we werden erg hartelijk ontvangen! 
Zeker een aanrader!

Ine & Bo – 2016-01-09, 17:06

Wij hebben een zeer aangenaam verblijf gehad te Uffelte. We werden zeer goed onthaalt door Marc. Alles was aanwezig in het huisje, zeer proper en gelegen aan de rand van een prachtig bos. Perfect om een flinke wandeling te maken. (Wandel en fietsroutes in de buurt) 
Een aanrader!

Ben en Mechelien Giezen – 2016-01-03, 20:04

Wil je aan de hectiek van deze tijd ontsnappen,dan is Het Boshuisje in Uffelte zeker een aanrader! Een gerieflijk knus 2 pers.huisje van alle gemakken voorzien, wat voldeed aan al onze verwachtingen. Het interieur is zeer smaakvol te noemen,waardoor je je snel “thuis” voelt! Het is een prachtige omgeving voor wandelen/fietsen. Wij komen graag nog eens terug!

Tonni & Annette – 2015-12-31, 17:04

We werden hartelijk ontvangen door Marc en zijn vrouw. Hij gaf ons goede informatie over het appartement. Daarna konden we fijn onze gang gaan. De inrichting is gezellig, praktisch en compleet. Het huisje ligt prachtig in een bostuin. Je kunt direct vanuit het huis in de mooie omgeving van Uffelte wandelen. 
Gezellige kerstsfeer. geen oubollige inrichting. Fijne nieuwe spullen in de slaapkamer en badkamer

Elske Salemink, Jan & Bas – 2015-12-24, 17:03

We hebben een heerlijk verblijf gehad (Dec 2015). Het is een fris, aangenaam huisje, wat heerlijk warm gestookt kon worden. Letterlijk in het bos! Top tijd gehad en willen graag in de zomer een keer terugkomen.

Hanna Vermeulen – 2015-12-21, 01:00

Een heerlijke ervaring. Even lekker niks! Het is inderdaad een fijn knus huisje, van alle gemakken voorzien. De badkamer staat niet op de foto’s, maar deze is prima. Heerlijke douche. Vanuit het huisje loop je zo de bossen in. Contact met Marc verliep goed. Hij is een prima gastheer!

Merel Wiegman – 2015-12-05, 18:45

Heel erg naar ons zin gehad in dit huisje! Wat een rust en ruimte. Lange wandelingen in het Dwingelderveld en ‘s avonds lekker koken. Alles is aanwezig en perfect verzorgd. Marc is ook een zeer aardige gastheer! Bedankt voor de paar fijne dagen. En vast en zeker een tot ziens!