Inrichting van het Boshuisje

Het huisje heeft een gezellige en modern ingerichte woonkamer met open keuken en eethoek en is voorzien van tv (mèt ingebouwde dvd-speler), radio, (filter)koffiezetapparaat, waterkoker, combi-magnetron (conventioneel/microwave), comfortabele bank èn snelle gratis wifi.
De badkamer heeft een douche met een handdouche en wastafel met verlichting boven de spiegel. Voort is het toilet apart. In de slaapkamer zijn twee 1-persoons Auping bedden (200×90) met twee 1-persoons Auping matrassen en twee 1-persoons dekbedden. De bedden zijn schoon opgedekt op de dag van je aankomst.

Ons boshuisje heeft centrale verwarming en wordt hierdoor met koude dagen heel snel behagelijk. In de periode september tot april rekenen wij een bescheiden bijdrage in de gaskosten (€0,65 per verbruikte eenheid).

Rond het huisje is een ruime, omheinde privé-tuin met terras en tuinmeubilair. In het huisje is een uitgebreide informatiemap aanwezig met daarin activiteiten, wandelingen en fietsroutes in de omgeving.

Ons boshuisje staat op ons eigen terrein (maar tòch heel privé) en maakt dus géén deel uit van een bungalow- of recreatiepark. Je kunt je auto tot vlàk voor de deur parkeren zodat het in- en uitladen makkelijk is.

Wij verzorgen wèl bedlinnen, badlinnen, keukenlinnen, gas / water / electra, wifi. Er wordt geen eind schoonmaak in rekening gebracht maar wij spreken met onze gasten af dat het huisje schoon, gestofzuigd en zònder afwas wordt achter gelaten.

Het boshuisje is volledig ‘self-catering’ wat wil zeggen dat wij geen ontbijt, lunch of diner verzorgen. In de nabije omgeving zijn diverse (kwalitatief goede en goed betaalbare) restaurants. Of wat dacht je van gewoon lekker zèlf kokkerellen in onze zeer goed uitgeruste keuken (aanwezig zijn: (soep)pannen, koekenpan, wok, bestek, pot met uitgebreid kook bestek, div. messen, knoflookpers, kurkentrekker/flessenopener, garde, kaasschaaf, blikopener, peper, zout, diverse kruidenpotjes, maatbeker, onderzetters, snijplanken, citroenpers, microwave, schalen… Door alle gasten wordt het gezien als “meer dan compleet”).