Laura & Mark
2016-02-01, 20:58
Marc was erg attent in de communicatie vooraf en hij heeft ons hartelijk ontvangen. Het was duidelijk dat het boshutje met liefde en aandacht was ingericht. De welkomstbiertjes waren een mooi, gastvrij gebaar. Het huisje paste ons helemaal. Het lag heerlijk rustig en vrij aan het einde van het dorp en het was geweldig dat we zo het bos in liepen.
Het huisje ligt vrij in het bos. Je kan er omheen lopen. Het was een klein huisje, maar alles was aanwezig. De voorzieningen zijn comfortabel.
Roy
2016-02-01, 09:02
Ons verblijf in het huisje van Marc is goed bevallen. De communicatie met Marc verliep soepel. Bij aankomst op het afgesproken tijdstip werden wij vriendelijk ontvangen door de vrouw van Marc. Het huisje ligt zoals beschreven tegen de bossen aan en is daardoor een ideale plek om even tot rust te komen. De woning was bij aankomst schoon en voorzien van alle benodigde voorzieningen. Een prima verblijf!
Steven & Iris
2016-01-18, 20:46
We werden hartelijk welkom geheten door Marc en zijn vrouw. Ze waren er voor ons als we ze nodig hadden en verder lieten ze ons onze gang gaan. Alles is aanwezig in het huisje qua keukenspullen etc. De ligging is top je loopt zo het bos in, heel veel privacy en hele mooie omgeving. Het is er heerlijk rustig. Het huisje is schoon en opgeruimd. Er zijn ook spelletjes aanwezig en kaarsjes e.d. wat heel fijn is.
Viktor & Mariken
2016-01-10, 17:06
Wij hebben het heerlijk gehad in boshuisje van Marc! De ligging is perfect en het huisje heeft alles wat je nog hebt voor een prettig verblijf. Echt een aanrader als je van de natuur en wandelen houdt, je loopt het huis uit zo het bos in!
De communicatie met Marc verliep prettig, we werden erg hartelijk ontvangen!
Zeker een aanrader!
Ine & Bo
2016-01-09, 17:06
Wij hebben een zeer aangenaam verblijf gehad te Uffelte. We werden zeer goed onthaalt door Marc. Alles was aanwezig in het huisje, zeer proper en gelegen aan de rand van een prachtig bos. Perfect om een flinke wandeling te maken. (Wandel en fietsroutes in de buurt)
Een aanrader!
Ben en Mechelien Giezen
2016-01-03, 20:04
Wil je aan de hectiek van deze tijd ontsnappen,dan is Het Boshuisje in Uffelte zeker een aanrader! Een gerieflijk knus 2 pers.huisje van alle gemakken voorzien, wat voldeed aan al onze verwachtingen. Het interieur is zeer smaakvol te noemen,waardoor je je snel "thuis" voelt! Het is een prachtige omgeving voor wandelen/fietsen. Wij komen graag nog eens terug!
Tonni & Annette
2015-12-31, 17:04
We werden hartelijk ontvangen door Marc en zijn vrouw. Hij gaf ons goede informatie over het appartement. Daarna konden we fijn onze gang gaan. De inrichting is gezellig, praktisch en compleet. Het huisje ligt prachtig in een bostuin. Je kunt direct vanuit het huis in de mooie omgeving van Uffelte wandelen.
Gezellige kerstsfeer. geen oubollige inrichting. Fijne nieuwe spullen in de slaapkamer en badkamer
Elske Salemink, Jan & Bas
2015-12-24, 17:03
We hebben een heerlijk verblijf gehad (Dec 2015). Het is een fris, aangenaam huisje, wat heerlijk warm gestookt kon worden. Letterlijk in het bos! Top tijd gehad en willen graag in de zomer een keer terugkomen.
Hanna Vermeulen
2015-12-21, 01:00
Een heerlijke ervaring. Even lekker niks!

Het is inderdaad een fijn knus huisje, van alle gemakken voorzien.

De badkamer staat niet op de foto's, maar deze is prima. Heerlijke douche.

Vanuit het huisje loop je zo de bossen in.

Contact met Marc verliep goed. Hij is een prima gastheer!
Merel Wiegman
2015-12-05, 18:45
Heel erg naar ons zin gehad in dit huisje! Wat een rust en ruimte.

Lange wandelingen in het Dwingelderveld en 's avonds lekker koken. Alles is aanwezig en perfect verzorgd.

Marc is ook een zeer aardige gastheer!
Bedankt voor de paar fijne dagen. En vast en zeker een tot ziens!
Page: 1 2 3 4 5 6 7 8