Ons boshuisje

Kom heerlijk een paar dagen tot rust in ons fantastische boshuisje in Uffelte. Het boshuisje heeft àlle voorzieningen die nodig zijn voor een heerlijk relaxed verblijf. Vanaf dit rustige plekje midden in het bos heb je vele mogelijkheden om een bijzonder mooi natuurgebied met bos, heide, vennen, zandverstuivingen en weilanden te verkennen.

Liefhebbers van mooie wandelingen of fietstochten door de natuur kunnen hier alle kanten uit. Dichtbij liggen het Uffelter Binnenveld, Branderveen en de hunebedden van Havelte. In de omgeving liggen het Dwingelder Veld, het Drents - Friese Woud, het stroomgebied van de Drentse Aa, de Weerribben en de Wieden bij Giethoorn, en het Reestdal, om maar wat te noemen. 

Gelegen buiten het dorp met uitvalswegen naar Havelte, Steenwijk, Meppel en Zwolle ligt het zeer centraal en dit maakt het bezoeken van leuke stadjes om er te winkelen of de markt te bezoeken zeer aantrekkelijk. 

  HIER WORDT HET 'S NACHTS NOG ÈCHT DONKER..!!!  

Inrichting

Het huisje heeft een gezellige en modern ingerichte woonkamer met open keuken en eethoek en is voorzien van tv (mèt ingebouwde dvd-speler), radio, (filter)koffiezetapparaat, waterkoker, combi-magnetron (conventioneel/microwave), comfortabele bank èn snelle gratis wifi.
De badkamer heeft een douche met een handdouche en wastafel met verlichting boven de spiegel. Voort is het toilet apart. In de slaapkamer zijn twee 1-persoons Auping bedden (200x90) met twee 1-persoons Auping matrassen en twee 1-persoons dekbedden. De bedden zijn schoon opgedekt op de dag van je aankomst.

Ons boshuisje heeft centrale verwarming en wordt hierdoor met koude dagen heel snel behagelijk. Wel rekenen wij in de periode sep-apr een bescheiden bijdrage in de gaskosten (€0,65/verbruikte eenheid).

Rond het huisje is een ruime, omheinde tuin met terras en tuinmeubilair. In het huisje is een informatiemap met activiteiten, wandelingen en fietsroutes in de omgeving aanwezig.

Ons boshuisje staat op ons privé-terrein (maar tòch heel privé) en maakt géén deel uit van een bungalow- of recreatiepark. Je kunt je auto tot vlàk voor de deur parkeren zodat het in- en uitladen makkelijk is.

Wij verzorgen wèl bedlinnen, badlinnen, keukenlinnen, gas / water / electra, wifi. Er wordt geen eind schoonmaak in rekening gebracht maar wij spreken met onze gasten af dat het huisje schoon, gestofzuigd en zònder afwas wordt achter gelaten.

Het boshuisje is volledig 'self-catering' wat wil zeggen dat wij geen ontbijt, lunch of diner verzorgen. In de nabije omgeving zijn diverse (kwalitatief goede en goed betaalbare) restaurants. Of wat dacht je van gewoon lekker zèlf kokkerellen in onze zeer goed uitgeruste keuken (aanwezig zijn: (soep)pannen, koekenpan, wok, bestek, pot met uitgebreid kook bestek, div. messen, knoflookpers, kurkentrekker/flessenopener, garde, kaasschaaf, blikopener, peper, zout, diverse kruidenpotjes, maatbeker, onderzetters, snijplanken, citroenpers, microwave, schalen... Door alle gasten wordt het gezien als "meer dan compleet").

Huisdieren en roken

Wij staan in het huisje geen huisdieren toe. Ook mag er niet gerookt of overlast veroorzaakt worden in welke vorm ook.